Skara FC vann igen. Läs Wetterlings kommentar.

Strömtorp IK var Skara FC:s motståndare igår på bortaplan i Degerfors. Det var såklart spännande inför matchen om man skulle kunna ta tre poäng.

Resultatet blev 4-2 till Skara. 2-1 var resultatet i paus. Målgörare för Skara var (i ordning) Erik Ström (mittfältare), Rasmus Arvidsson (yttermittfältare), Erik Ström igen och sist Tom ”Klacken” Lundgren (forward) som byttes in med 10 minuter kvar av matchen. Bäst på plan enligt många på plats var Erik Ström, inte bara för hans två mål, utan pga spelet på mittfältet. Erik spelar egentligen för Skövde AIK men har (ihop med Samuel Johnsson och Liam Samuelsson) spelat för Skara under denna säsong.

Startspelare som inte var med denna match var Kristian Nikola och Oliver Jonsson, då de båda samlat på sig 3 varningar (gula kort) vid tidigare matcher – vilket resulterar i en match avstängning.

Efter matchen kommenterade tränare Oskar Wetterling.

– Starkt att vi kommer här ifrån med tre poäng. Vi spelar fantastiskt bra i stora delar av matchen. Vi går bort oss lite och straffas, men vi lyckas hålla ihop det och få 4-2 till slut vilket är starkt. Kul med positiva aktioner från de som kommer in från bänken, så det är en riktigt stark lagvinst!

Efter 15 matcher leder nu Skara FC serien med 2 poäng före SyrianskaFK Lidköping. Fortsättning följer…