Axvall vinner klart i seriefinalen.

Axvall mötte Källby i en tidig seriefinal och tog en säker seger hemma på IP. Axvall vann klart och drar nu ifrån med tre poäng i tätstriden.

Första halvlek hade Källby mycket boll med det resulterade inte i något målövertag. Man tar ledningen men Axvall kvittrar på straff.

1-1 var ställningen i halvlek.

Sedan satte Axvall igång och spelade en riktigt bra halvlek. Man fick utdelning i målprotokollet och när slutsignalen gick hade man kört över Källby. 6-1 slutar matchen.

Jesper Falk blir tremålsskytt. Alfred Åkervall var också med i målprotokollet och var mycket nöjd efter matchen.

– Vi visar i andra halvlek varför vi ligger i topp i tabellen. En av de bättre prestationerna denna säsong.

På söndag spelar Axvall sin sista match inför sommaruppehållet. Lundsbrunn står då för motståndet. De ligger fyra i serien, men om man spelar som idag så blir det tre nya poäng.